- Vispa 3 äggvitor
- Häll ner 1,5 dl socker som är blandat med 1/2 tsk bakpulver och fortsätt att vispa.
- Bred ut smeten på bakplåtspapper.
- Gör antingen två stora cirklar med smeten eller om du vill ha lika stor tårta som en långpanna så kan du göra först en sats och sen en sats till för att få så stora.
- Sätt in plåten i ugnen på 125 grader och sänk värmen efter 20 minuter till 100 grader. Sammanlagt ska smeten stå inne i två timmar.
- Vispa 3 dl vispgrädde med 3 äggvitor. Blanda i 3 st dubbeldajm i grädden.
- Lägg smeten mellan marängdelarna och sätt in i frysen tills man ska äta den.
- Tag ut 30 minuter innan ätning och kan dekoreras med grädde, jordgubbar eller något annat om så önskas:)
Denna supergoda tårta gillar alla :)
Gott gott...
Kram Kristina
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar